Nuikkisen kulman entinen Club 19

lauantai 10. heinäkuuta 2010
Livahdin rohkeasti sisään nuikkisen kulman sisätiloihin jossa sijaitsi viimeksi keväällä 2007 aloittanut Cafe Perry ja Club Priva. Tätä ennen paikalla sijaitsi vuonna 1990 perustettu Pub 19 ja vuonna 2003 toimintansa aloittanut Club 19. Toiminta loppui konkurssin myötä syksyllä 2006.

Nettiarkistossa on nähtävillä Club 19 kotisivut, joissa kuvia entisestä toiminnasta. Muutama sisäkuva vanhoilta sivuilta jotka ei toimi täydellisesti. Lisää sisäkuvia uudemmilla sivuilla joita kannattaa selata muutenkin.

Nämä monelle muistoja herättävät yli sata vuotta vanhat seinät puretaan vielä tämän kuun aikana. Kävin myös tämän vuonna 1901 valmistuneen ja arkkitehti Onni von Zansen piirtämän talon yläkerrassa, joten kuvia on tulossa lisää.
Vuonna 1889 rakennettu puutalo on toiminut aiemmin mm. Maxim-elokuvateatterina. Club 19 ennen siinä oli pizzeria.


Lattioiden tutkimista.


Laminaatin alta paljastuu vanhaa kaakelilattiaa.


Varaosapankki saa nuikkisen kulmien taloista paljon tavaraa.

Portaikossa.
Vanhaa boordimaalausta portaikossa.

Purkutyömailla näkyy aina vanhoja lehtiä, tosin tällä kertaa yllättävän uusia. Vuodelta 1984.


Pian puraistaan betonia.

3 kommenttia: Nuikkisen kulman entinen Club 19

satunnaisia muistiinpanoja kirjoitti...
10. huhtikuuta 2013 klo 20.40

Kiva huomata että joku muukin on ollut kuvaamassa tätä... Puoliksi puretulta ullakolta löysin vanhan mallinuken, kädetön poika, yllään 1960-luvulta oleva paita ja kengät, saattoi olla 50-lukuakin. Luultavasti Nuikkisen jäämistöä kuin myös useita laatikollisia vanhoja stay up -sukkia avaamattomissa alkuperäispakkauksissa. Mallinukke on nyt mun olohuoneessa, myös sukkia onnistuin pelastamaan muutaman laatikon. Parin kolmen päivän perästä menin hakemaan niitä lisää, mutta silloin talo olikin jo maan tasalla ja laatikot varmaankin kaatopaikalla muun rojun joukossa, harmi... Porin muovikaupan taloa eli Etolan kulmaa kävin myös kuvaamassa aikanaan kun sitä purettiin, nythän paikalla on Promenadikeskus. :)

Unknown kirjoitti...
14. lokakuuta 2020 klo 23.54

Haikeelta tuntuu kun näkee purkauksen alla olevaa Pub 19 tai Club. En ole aiemmin nähnyt näitä. Alkukuvissa on sali missä oli biljardipöytä. Kyllä oli niin tuttu talo ja omistajatkin, kävin siellä monen vuoden ajan laulamassa karaokee. <3

Unknown kirjoitti...
14. lokakuuta 2020 klo 23.55

Niin en huomannut sanoa että toi Nuikkinen oli minun elämäni ensimmäinen työpaikka. Siellä pidettiin nuorta tyttöä kuin kanto orjaa. Lähdin kuukauden päästä, ei ollut terveellinen paikka kyllä alottelijalle.

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...