Miksi blogi on ollut niin hiljainen?

keskiviikko 10. lokakuuta 2012
Paljon on tullut kyselyitä että olenko kunnossa ja olisi jo kiva saada uusia kuvia Porista taas blogin sivuille. Kunnossa ollaan ja kuviakin varmasti tulee vielä, mutta ehkä nyt tahti ainakin hetkeksi hidastuu entisestä, sillä koko kesä on ollut minulle aikamoista uusien tuulien aikaa. Olen vaihtanut alaa ja koko työpaikkaa, sekä olemme muuttaneet Porin keskustasta uuteen asuntoon rakkaaseen naapurikaupunkiimme Ulvilaan. Aikaa vain ei yksinkertaisesti ole jäänyt kuvaamiseen eikä blogiin. Jostain se aika aina on otettava, ja nyt se on valitettavasti ollut pois tästä mukavasta harrastuksesta.

Mutta en missään nimessä ole hylkäämässä blogia. Ehkä pieni tauko tekee hyvääkin välillä. Kuvauskohteta minulla on mielessä jo paljon, ja myös blogin lukijoiden lähettämiä kuvausvinkkejä on vino pino. Kun nyt vain  sitä aikaa siunaantuisi sen verran että voisin  jokin kaunis aikainen sunnuntaiaamu hypätä kameralaukku selässä pyörän selkään kuvaamaan Porin erilaisia ja muuttuvia maisemia, niinkuin aikaisemmin.

Vinkkinä niille jotka eivät vielä ole huomanneet, niin facebookissa on melko uusi ryhmä nimeltään Mu Pori o kaunis. Siellä löytyy upeita kuvia Porista.

Voisi olla hyvä saada myös toinenkin Poria kuvaava mukaan blogiin. Ainakin vältyttäisiin näin pitkiltä tauoilta. ;-)

5 kommenttia: Miksi blogi on ollut niin hiljainen?

Yks enttine porilaine kirjoitti...
11. lokakuuta 2012 klo 6.20

Aaah! Mukavaa, ettet ole kokonaan häipynyt maisemista! Sitä kyllä jo rupesi pelkäämään.

Anonyymi kirjoitti...
7. marraskuuta 2012 klo 7.48

Psst. Anniksen julkisivu rempattu :o

Anonyymi kirjoitti...
3. helmikuuta 2013 klo 22.52

Tämä blogi on virallisesti kuollut! Sääli.

Anonyymi kirjoitti...
7. maaliskuuta 2013 klo 11.12

Haikeutta kun näitä kuvia katselee entisenä porilaisena. Toivottavasti ehdit vielä joskus kuvaamaan lisää. Tämä on sitä historian tekemistä!
Kiitos!

Jarppa kirjoitti...
28. kesäkuuta 2013 klo 19.06

Harmittaa kun tämäkin blogi on kuollut!

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...