Koivulantien julkisivuremontti

lauantai 10. huhtikuuta 2010
Minulla oli pitkästä aikaa vapaapäivä, joten ei muuta kuin kamera mukaan ja liikkeelle. Ilma ei oikein suosinut, mutta ei aina voi voittaa. Kuvauskohteen idean sain blogin lukijalta joka lähetti minulle sähköpostissa pitkän listan mielenkiintoisista kuvauskohteista. Tulen varmuudella tutustumaan niihin kaikkiin ennemmin tai myöhemmin.

Julkisivutyömaita on Porissa tällä hetkellä ainakin kolmessa eri kohteessa, jotka kaikki koitan parhaani mukaan käydä kuvaamassa. Saadaan mielenkiintoisia ennen ja jälkeen kuvia.



Koivulantiellä on alkanut jonkin aika sitten PRM-Yhtiöiden julkisivutyömaa Asunto osakeyhtiö Riippakoivussa. Kohteen kerrostalo on valmistunut vuonna 1963.











Näin se tehdään.











Alueella on useita muita samanlaisia 60-luvulla rakennettuja kerrostaloja. Keskellä aluetta on viheralue jonka poikki kulkee hiekkateitä.



Viereinen talo vielä alkuperäisessä lookissa.



Tässä kerrostalossa julkisivukorjaus on jo tehty. Hyvältä näyttää.








Palaan paikalle kun työ on saatu valmiiksi. Valmista pitäisi olla 31.08.2010.

3 kommenttia: Koivulantien julkisivuremontti

ted kirjoitti...
21. tammikuuta 2011 klo 0.07

Näissäkin taloissa ehdin hetken asumaan 90-luvulla. Äitini asusteli juuri tuossa kuvassa työn alla olevassa talossa kymmenkunta vuotta. Edelleen juuri tällaiset 50- ja 60-lukujen kerrostalot tuntuvat kotoisimmilta asuinpaikoilta. Niistä tulee mieleen toisiaan tervehtivät naapurit, ruoan tuoksu rappukäytävässä ja sähköttä kilisevät ovikellot. Jotenkin minusta naapurien kyttääminen ja muut kerrostalojen lieveilmiöt kuuluvat uudempiin taloihin. Vaan taitaa näissäkin taloissa asua ties monesko asukaspolvi, ja mahtaakohan lapsiperheet näihin enää halutakaan.

Sanna kirjoitti...
25. tammikuuta 2022 klo 12.31

Hyvä että näitä saneerauksia tehdään, saahan sillä todella suuren muutoksen ja kiinteistön arvo nousee. Tuttava myös maintisi että heillä saneeraus tulossa eteen, kovasti kiinnostaa itseäni kauanko siinä menee. Heillä toki on vanha omakotitalo eli uudistus tehdään siihen.
https://www.makila.com/julkisivusaneeraus

Väinö kirjoitti...
26. huhtikuuta 2022 klo 12.17

Suuri ero tuossa, missä julkisivuremontti tehty. Meilläkin pienimuotoisesti semmoinen aloitetaan, tosin kyseessä on vain julkisivusaumaus. Kiva kuitenkin, kun saa hoidettua sen pois alta. Nämä kyllä nostaa tuota arvoa varmasti aika hyvin.
https://www.esasauma.fi/elementtisaumaukset

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...