Sampolan Palveluksekus

lauantai 23. lokakuuta 2010
Vuonna 1975 valmistui lähes 5000 asukkaan Sampolaan palvelukeskus. Vielä 90-luvulla palvelukeskuksessa oli kaksi kauppaa, R-kioski, pankkiautomaatti, kukkakauppa, posti, pankki ja korttelipoliisi. Myös muita yrityksiä, kuten pizzeria on keskuksessa toiminut. Eniten sampolalaiset varmaankin jäivät kaipaamaan kadonnutta pankkiautomaattia. Palveluksekuksessa on kuitenkin vielä muutama vuosi sitten Sparista Saleksi muuttunut kauppa, kirjasto, apteekki, terveyskeskuksen hammashoitola, parturi-kampaamo, Pub Fanda, ravintola Belladoora, Sampolan Lämpö Oy sekä Porin kaupungin teknisen palvelukeskuksen Itä-Porin toimipiste.

Aikaisemmin "palkkarin" katolla oli korkea mainoslaatikko, mutta se on varmaankin poistettu palveluiden vähentymisen takia.

Meiju Suvas oli ravintola Fandassa 22.10.2010.Sampolassa toimii vireä asukastupa joka järjestää paljon matkoja ja tapahtumia.Sale.


Hammashoitola.2 kommenttia: Sampolan Palveluksekus

Anonyymi kirjoitti...
30. tammikuuta 2011 klo 22.29

on se hyvä että Sampolassa on kaikki palvelut lähellä.

Anonyymi kirjoitti...
8. syyskuuta 2011 klo 20.42

Palvelukeskus on vanha ja katot vuotaa vettä ja muutenkin ränsistyneen oloista. Eikö sitä voisi purkaa ja rakentaa hieno, tilava monien mahdollisuuksien palvelukeskusta, jossa monipuol. palvelut kaikille ikäryhmille. Sellainen, että se vetäisi väkeä muualtakin sinne.

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...