Suu puuduksissa kirvatsiin

torstai 3. joulukuuta 2009
Olin eilen käymässä hammaslääkärissä Pohjois-Porissa ja minulla oli tunnin verran aikaa ennen töihin lähtöä. Suu oli niin hyvin puudutettu että syöminenkään ei olisi ollut mielekästä, joten päätin käydä kävelemässä ajankulukseni rauhassa kirjurinluodolla. Järkkäriä ei mukana ollut, mutta räpsein kuvia 5 megapikselin kennon omaavalla kännykälläni, tästä syystä osa kuvista ei ole kovinkaan hyviä kuvanlaadultaan. Niin, ja hammaslääkäriin pitää mennä seuraavaksi onneksi vasta vuoden päästä.

Lokkilavalla ovat esiintynyt monet merkittävät artistit. Monet muistavat kun Presidentti Tarja Halonen ja James Brown jammailivat lavalla 2003. Nykyään konsertit järjestetään kirjurinluoto-areenalla.


Lava takaa.Kirvatsin frisbeegolf. Suomessa kiinteitä frisbeegolfratoja on jo yli 80. Radat ovat lähes kaikki maksuttomia ja sijaitsevat puistoissa, urheiluopistoilla ja muilla yleisillä ulkoilualueilla. Näillä radoilla pelaaminen on ilmaista ympäri vuoden. Pitää itsekin joskus kokeilla.Labyrintti.Kaarisilta valmistui vuonna 2001 ja sen rakensi Nakkilan konepaja.

5 kommenttia: Suu puuduksissa kirvatsiin

Janninna kirjoitti...
5. joulukuuta 2009 klo 14.33

Eikö Hermannin leikkipuistoon ole pääsyä talviaikaan, vai mistä syystä tuo puomi?

Janne kirjoitti...
7. joulukuuta 2009 klo 15.50

Kaupungilla oli menossa siellä jotakin kaivauksia, niin luulen että he haluavat suojella kaupunkilaisten kenkiä kuralta laittamalla nuo puomit portin eteen. Muuta kautta puistoon pääsi ihan normaalisti.

Anonyymi kirjoitti...
11. kesäkuuta 2010 klo 23.57

Nakkilassa ei tietääkseni ole nakkilan metallipaja nimistä yritystä, koskaankaan ollut. Olisiko kyseessä ollut Nakkilan Konepaja? Tuo nyt vain takertui silmiin... mutta aivan upeita kuvia sinulla on, jopa kännykällä otetut. Toivottavasti koitat löytää tänne enemmänkin myös vanhoja kuvia, niin että voi vertailla maisemien muuttumista vuosien saatossa!

Juselius kirjoitti...
12. kesäkuuta 2010 klo 9.01

Totta muuten, Nakkilan Konepajahan se tietenkin on. Hyvä kun huomasit. Varmasti monia muitakin asiavirheitä täällä on, senverran kieli poskella tulee näitä kirjoiteltua. :) Vanhat kuvat on tosiaan todella mielenkiintoisia ja koitan niitä aina lisätä näkyville kun tulee mahdollisuus. Harmi vaan kun kaikkia mahdollisia kuvia ei voi tekijänoikeus syistä nettiin laittaa, mutta on tuossa noita "vapaita" kuvia vielä.

ted kirjoitti...
20. tammikuuta 2011 klo 23.06

Sama firma kuin Reposen Konepaja?

Ja onkos tuohon Pohjois-Porin yläasteen - mikä senkin nimi nykyään lienee - ilmaantunut jokin lisäosa sitten vuoden 1987? :D

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...