Salininpuisto

keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Kaupungin puistotoimi on uusinut Eetunaukion päässä Salininpuiston kivetystä jo syksystä alkaen ja nyt alkaa olla valmista. Myös istutukset uusitaan viime vuonna saneeratun taideteoksen ympäriltä. Eetu Salinin pronssiveistoksen on tehnyt Aimo Tukiainen. Patsas paljastettiin 24.7.1955

3 kommenttia: Salininpuisto

Anonyymi kirjoitti...
17. joulukuuta 2009 klo 14.59

näyttää olevan ihan vinossa osa laatoista.. ensi vuonna maa auki kolmannen kerran.

Anonyymi kirjoitti...
18. joulukuuta 2009 klo 5.24

Valtavan paljon sitä kaupungin rahaa tuntuu olevan juopon radikaalin kommunistin patsaalle, kun niin moneksi vuodeksi työtä riittää ja työ tehdään hi-taas-ti (virkamiesten käskystä), jotta rahaa kuluu mahdollisimman paljon!
Jokainen voi halutessaan lukea netistä, millanen mies se Eetu Salin oli ja miten liittyy Poriin.
Eetu taisi olla tosi kunnioitettu "holisti" demareiden keskuudessa elinvuosinaan!
Salinin patsaan vois poistaa.
Salinin patsaan aihehan on lähteestä juomaan kyyristynyt mies.
Kun olin pieni, meillä oli tapana mummun kanssa kävellessä pysähtyä Eetun patsaalle. Mummu sanoi joka kerta; "Eetu juo aina vaan ja jano ei koskaan lopu." Heh heh!
Lähistöllä on Eetunaukioksi kutsuttu paikka Itäpuiston ja Kävelykadun kulmauksessa. Iljettää kutsua paikkaa Eetunaukioksi, kun kunnioitusta henkilöä kohtaan ei ole yhtään! Toiset kutsuvatkin paikkaa Tapahtuma-aukioksi, koska kesällä siinä järjestetään monenlaisia tapahtumia.
No, voiko odottaa parempaa Porin kaupungilta?

Anonyymi kirjoitti...
26. joulukuuta 2009 klo 10.01

Porilaisille veronmaksajille tämä patsaan saneeraus on tullut varmasti todella kalliiksi. Saneeraus oli käynnissä jo syksyllä 2008. Eikö Porin kaupungilla muka todellakaan ole tärkeämpiä kohteita käyttää veroeuroja?

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...