Porin uuden uimahallin tilanne maaliskuussa 2011

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011
Syksyllä Porin päivänä avattavan uuden uimahallin rakentaminen sujuu suunnitelmien mukaan ja sisällä on nyt menossa laatoitustyöt. Ulkopuolella hallin julkisivutyöt etenevät myös hurjaa vauhtia ja työn etenemistä on mielenkiintoista seurata. Hallin yläosaa pehmeästi kaarrellen kiertävää pellitystä on nyt aloitettu asentamaan itsenäisyydenkadun puoleisesta päästä.

Itsenäisyydenkadun ja presidentinpuistokadun kulma.

Pääsisäänkäynti.

Alueelle on pääsy kielletty, mutta uhmasin taas vähän kieltoja.

Itsenäisyydenkatu.
Seinässä olevaan reikää tulee vesiliukumäki joka kulkee ukopuolella.

3 kommenttia: Porin uuden uimahallin tilanne maaliskuussa 2011

mm kirjoitti...
18. maaliskuuta 2011 klo 20.22

Nuo pellitykset ovat kyllä ihan uutta, tai en ole sitten katsonut Itsenäisyydenkadun puolelta. Tämän innoittamana kurkistin Googlella, mihin niitä aurinkopaneeleja oikein tulee. Piirroksissa näkyivät katolle tulevat, mutta seinäaurinkopaneeleja ei näkynyt. Tiedätkö niistä mitään?

Paula kirjoitti...
20. maaliskuuta 2011 klo 22.08

Hei! Porissa-valokuvablogi sai "tunnustuksen" eli prenikan minun plokiltani. Prenikka on noudettavissa plokista ja värin saat valita itse. Kysymyksiinkin, jotka samoin löydät plokista, saat vastata tai olla vastaamatta, minkä itse katsot parhaaksi. Prenikan ja kysymykset saa panna tunnustuspalkintona myös eteenpäin haluamalleen blogille tai blogeille.

Anonyymi kirjoitti...
31. maaliskuuta 2011 klo 20.47

Keskeneräistä työtä ei saisi tietenkään arvostella, mutta tällä hetkellä en odota suuria uuden uimahallin ulkonäöltä. Melkoinen hökötys koko pytinki! Erityisesti työ ''kesken katkeava'' vihreä möhkäle Itsenäisyydenkadun puolella on suorastaan kammottava.

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...