Presidentinpuistokadun varrella maisema muuttuu

sunnuntai 26. helmikuuta 2012
Uuden uimahallin naapurissa tapahtuu nyt paljon ja maisema muuttuu radikaalisti. Uusi Drive In Hesburger on jo saanut muotonsa, ja avajaisia vietetään alle kolmen kuukauden kuluttua 18.5.2012. Riihikedon asuinalueelle on myös saanut harjakorkeuden ensimmäinen kerrostalo, As Oy Kommodori, Itsenäisyydenkadun ja Presidentinpuistokadun kulmassa.















3 kommenttia: Presidentinpuistokadun varrella maisema muuttuu

mm kirjoitti...
29. helmikuuta 2012 klo 7.14

Itse kävin Kuninkaanhakaa ja viime vuosina vierailin myös Satakunnan monikultttuuriyhdistyksessä, joka toimi tuossa puretussa punaisessa tiilitalossa. Muutos on todella melkoinen. Pitkästä aikaa täällä keskustan lähellä tajuaa kaupunkikuvan muutoksen monessa suunssassa näin selvästi kuin blogissasi osoitat.

Toivon, että olet pystynyt/pystyt (rahallisestikin) hyödyntämään jossain näitä kuviasi, jotka ovat melkoista kulttuurihistoriaa...

Anonyymi kirjoitti...
29. helmikuuta 2012 klo 19.19

Itse arvostan myös ei-Porissa asuneena porilaisena mahdollisuutta seurata blogin kautta kotikaupungin muutosta.

Juselius kirjoitti...
1. maaliskuuta 2012 klo 7.40

Kiitos palautteesta mm ja Anonyymi! Hyötymään kuvilla en ole päässyt millään tavalla, enkä varmaan pääsekään. Hassu harrastus tämä vain on. Kuvailen ohimennen paikkoja ja välillä (tosi harvoin nykyään) lähden järkkärin kanssa oikein ottamaan "oikeita kuvia" joihin yritän saada enemmän sielua ja tarinaa. Mukavaa että muitakin kiinnostaa kaupunkikuvan muuttuminen ja Porin moninaiset maisemat muutenkin.

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...